Tarinamme

Mistä kaikki sai alkunsa?

Lifta on kahden ystävän perustama vaatebrändi, joka sai alkunsa yhteisestä intohimosta katumuotiin ja salitreenaamiseen. Huomasimme, että nämä kaksi maailmaa, jotka vaikuttavat niin monien ihmisten elämään, olisi mahdollista sulauttaa yhteen ainutlaatuisella tavalla.

Tavoitteenamme on luoda vaatteita, jotka säilyttävät katumuodin tyylin ja ovat käytännöllisiä moneen tilanteeseen. Tuotteita, jotka ovat mukavia, mutta tyylikkäitä niin kadulla, kuin rankkojen treenien aikana. Haluamme olla brändi, joka pyrkii tarjoamaan monipuolisesti laadukkaita tuotteita.

Lifta ei ole ainoastaan vaatebrändi, se on yhteisö joka yhdistää samanhenkiset ihmiset. Ne, jotka jakavat intohimon tyyliin ja treenaamiseen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme luoneet jotain, jolla voit ilmaista itseäsi vapaasti ja tuntea olosi itsevarmaksi ja inspiroituneeksi.

Yhteisömme on meille kaikkein tärkein, ja heidän tyytyväisyytensä on aina etusijalla. Siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan ja laajentamaan valikoimaamme tarjotaksemme heille entistäkin enemmän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia ilmaista omaa tyyliään.

Kun valitset Liftan, et valitse pelkästään vaatteita. Valitset tyylin, yhteisön ja tilaisuuden olla parempi versio itsestäsi. Olet osana tarinaamme, malttamattomana odotamme innolla yhteistä matkaa eteenpäin.

-Erik & Elmer